Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Έκτακτο σχόλιο, για τον έκτακτο...γύψο..

     Ο έρπων φασισμος που έχει εξαπλωθεί και στις τρείς, διακριτές (υποτίθεται) εξουσίες, που απαρτίζουν ένα δημοκρατικό πολίτευμα (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική),
     ..βάζει εμπόδια, στην ουσία απαγορεύει την ενημέρωση στον ελληνικό λαό.

     Με το πρόσχημα της δήθεν διαφύλαξης της ιδιοτικότητας του πολίτη από καταγραφές συνομιλιών και άλλες, απειλούν με ''αυτόφωρο'' όποιον, έστω και εν ενεργεία βουλευτή, δημοσιοποίησει τέτοιο υλικό!

     ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ σε οπτικοακουστικό υλικό, και απειλούν με διώξεις.

     Όψιμος και φαρισαϊκός πόνος για την ιδιοτικότητα και την προστασία της προσωπικής ζωής του πολίτη,
     ..όταν αυτοί ως κράτος παρακολουθούν τα τηλέφωνα κάθε ''αντιφρονούντα'' που οι ίδιοι θεωρούν επικίνδυνο για την εξουσία τους, καταγράφουν με τους ρουφιάνους τους κάθε ''ύποπτη'' κατ' αυτούς καθημερινή μας κίνηση, παρακολουθούν τα ''ίχνη'' μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο ίντερνετ, και ξέρουν ακόμα και τί εφημερίδα διαβάζουμε ή ποιόν ραδιοφωνικό σταθμό ακούμε!
     Και με την δικαιολογία ότι αυτοί είναι το κράτος!

     ΛΑΘΟΣ!
     ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!   Ο λαός. Οι πολίτες.
     Και έχουμε οικειοθελώς συστήσει αυτόν τον οργανισμό που λέγεται Κράτος, όχι για να μας καταδυναστεύει, αλλά για να οργανώσουμε την ζωή μας σε κοινωνικά και πολιτισμένα πλαίσια!

     Εμείς είμαστε το Κράτος, εμείς είμαστε η κυβέρνηση και η εξουσία κατά το Σύνταγμα.
     Και όλοι αυτοί στον βαθμό που καταδυναστεύουν τον λαό και περιορίζουν τις ελευθερίες του, ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΝΩΜΗΣ,
     ..γίνονται ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ της εξουσίας και ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ της εντολής και της άδειας που ΕΜΕΙΣ τους δώσαμε, να διοικούν και να άρχουν!

     Δεν είναι δυνατόν η ''ενημέρωση'' του πολίτη να γίνεται μόνον από τα έμμισθα κυβερνητικά παπαγαλάκια των μεγκάλων και λοιπών διαπλεκόμενων τηλεοπτικών καναλιών,
     ..από λασπολόγους, υβριστές κάθε αντίθετης άποψης, διαστρεβλωτές της αλήθειας,
     ..από τους καθ' έξη και κατ' επάγγελμα συκοφάντες, ψεύτες, εγκάθετους του ''συστήματος''!
     Αρκετά ως εδώ!

     Η κυρία Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στην ανακοίνωση της υπογραμμίζει ότι ''τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτόφωρο κακούργημα''!

     Με την διαφορά ότι κακούργημα και μάλιστα όχι αυτόφωρο αλλά διαρκές, είσαστε όλοι ΕΣΕΙΣ που με πρόσχημα την προστασία του πολίτη, αλλά μόνον και μόνο για να προστατέψετε τις καρεκλίτσες σας, που ΕΜΕΙΣ σας επιτρέψαμε να καθήσετε,
     ..ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ''ΓΥΨΟ''!

     Θα έρθει η ώρα που θα ελεγχθείτε και θα διωχθείτε!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου