Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Η χώρα των πιθήκων, ή...1,40 η ζωή!

     Και ξαφνικά παραμονή χρονιάρας μέρας, δεν μας έφτανε ο πολιτικός και οικονομικός φασισμός, (ξανα)εμφανίστηκε και ο πνευματικός φασισμός!

     Μετά από τριάντα τόσα χρόνια αλλεπάλληλων εκπαιδευτικών ''μεταρρυθμίσεων'', φτάσαμε φυσιολογικά στο σημείο να θεωρούμε ''πνευματικό κόσμο'' της χώρας ποιούς;

     Έναν βουλευτή-συγγραφέα(;)  που έχει κατά δήλωσή του πηδήξει την μισή Αθήνα, έναν άλλον που κάποτε έγραψε κάτι και τώρα θέλει να στελεχώσει την κρατική ενημέρωση, και μία φερόμενη ως καθηγήτρια πανεπιστημίου, προφανώς απόγονο και εξέλιξη εκείνων των καθηγητάκων των πρώην ΚΑΤΕΕ και νυν ΤΕΙ, που σε μιά (πασοκική) νύχτα έγιναν καθηγητές Πανεπιστημίου!!
     Και κάμποσους άλλους τέτοιους, παρόμοιου ειδικού βάρους και ποιότητας!

     Βγήκαν λάβροι να στιγματίσουν άμεσα ή έμμεσα την παρανομία ενός παιδιού, και να δώσουν άλλοθι στο οιονεί δολοφονικό ''σύστημα'', που χάρη σ' αυτό έγιναν επώνυμοι (μη @έσω) !

     Καμία δικαιολογία δεν βρήκαν, καμία συμπάθεια για τα ΝΙΑΤΑ, την υπέροχη και μοναδική αυτή ηλικία, που άμυαλη πολλές φορές, αλλά μεσ' την φούρια της για την ζωή, τον κίνδυνο, την περιπέτεια, βρίσκει απέναντί της τον Νόμο, για ελάσσονα όμως, τιποτένια ζητήματα.

     Έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Νόμο και την νομιμότητα τάχα!
     Οι γελοιωδέστατοι και γλοιωδέστατοι!

     Που δεν βρήκαν παράνομη την απείθεια της κυβέρνησης προς το Συμβούλιο της Επικρατείας, σχετικά με το θέμα της ΕΡΤ!

     Που δεν ενοχλήθηκαν απ' το παράνομο χτίσιμο και λειτουργία του Mall !

     Που δεν ίδρωσαν όταν η από τους φόρους του λαού  πληρωμένη αστυνομία, έσπευδε με τα ΜΑΤ να υπερασπιστεί τις ιδιωτικές επενδύσεις και επιχειρήσεις του ''εθνικού εργολάβου'' στις Σκουριές, στρεφόμενη εναντίον του ίδιου του λαού!

     Χαρακτήρισαν ''τζαμπατζή'' έναν ΝΕΚΡΟ. 
     Έναν πιτσιρικά νεκρό.. Οι τζαμπατζήδες της κοινωνίας!
  
     Πού είσαι Ελύτη, Γκάτσε, Σεφέρη, Ρίτσε, Λοϊζε, Χατζηδάκι, Καμπανέλλη, Κουν, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ''ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ'' της χώρας!

     Πού είσαι λαέ να ξεσηκωθείς, και να πάρεις παραμάζωμα τα λυκόρνια που έχουν μαζευτεί πάνω απ' το μελλοντικό, όπως ελπίζουν, πτώμα σου;

     Και αν η κοινωνία έχει περιπέσει στο λάθος του ''ανθρωποφαγικού λυντσαρίσματος'' κατά το πρώην Σοφό και νυν ηλίθιο Παιδί,

     οι ίδιοι δεν είναι παρά πτωματοφάγοι φασιστοειδείς πίθηκοι..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου