Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Δειλός, Μοιραίος και Άβουλος αντάμα..

     Συνεπής όπως και όσο πάντα στις δεσμεύσεις του, ο ''πρωθυπουργός'' στην χθεσινή συνέντευξη τύπου έδωσε άλλο ένα ρεσιτάλ, αμοραλισμού, οπορτουνισμού, τυχοδιωκτισμού, δειλίας και βλακείας.
     Αυτό το πελιδνό ανθρωπάκι που βγήκε χθες στις οθόνες των τηλεοράσεών μας, έχοντας προφανώς υποστεί την ''περιποίηση'' των εταίρων-δανειστών-εκβιαστών-τοκογλύφων, και έχοντας αναγκαστεί να γλύψει εκεί που οι άλλοι φτύσανε, είναι το ίδιο κουτσαβάκι που με γυρτό τον ώμο απειλεί τους ''εσωτερικούς'' εχθρούς του.
     Τό μόνο που δεν αισθάνονται οι έλληνες γι αυτόν, είναι λύπη. Όλα τα άλλα, από σιχασιά και αηδία μέχρι οργή και τυφλό μίσος, είναι τα συναισθήματα που προκαλεί.
     Η κακιά μοίρα της Ελλάδας και η απύθμενη ελαφρότητα των ελλήνων, έφεραν στο τιμόνι της χώρας στην πιό κρίσιμη στιγμή τον πιό μεγάλο προδότη.
     Χρησιμοποιώ τον όρο χωρίς καμία επιφύλαξη και χωρίς ανάγκη άλλης απόδειξης, πέραν του ότι όχι μόνον δεν προασπίζει τα συμφέροντα των πολιτών, που τα ξέρει, και ο ίδιος τα είχε απατήσει όταν ήταν αντιπολίτευση, αλλά αντιθέτως προωθεί τις απαιτήσεις της τρόϊκας εξαθλιώνοντας τον λαό του για ίδιο όφελος, την διατήρηση της εξουσίας.
     Αν είχε έστω και μιά στάλα ελληνική ψυχή μέσα του, και εφ' όσον δεν τον αφήνουν να πράττει όπως νομίζει ως πρωθυπουργός, θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί.
     Πώς όμως; "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"!
     Και θυμόμαστε όλοι τα καραγκιοζιλίκια του πριν είκοσι χρόνια με το ''σκοπιανό ζήτημα'', την δική του αποστασία, την ίδρυση της  Πολιτικής Άνοιξης.
     Πρόκειται περί πολιτικού νάνου, παρ' όλο το φυσικό ύψος του.
     Πρόκειται για πολιτική ασχήμια, παρ' όλο που ο ίδιος είναι ευπαρουσίαστος.
     Και έπρεπε ήδη να έχει ανατραπεί..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου