Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο Φασισμός των Παπουτσιών..

     Υπόθεση εργασίας:
     Είμαι, λοιπόν, πρωθυπουργός ή υπουργός οικονομικών, δεν έχει σημασία. Και μιά μέρα περνάει απ΄το λιπαρό μου μυαλό η ιδέα να βάλλω μιά ''έκτακτη'' εισφορά σε όσους ας πούμε φοράνε παπούτσια! Την ονομάζω και ''εισφορά αλληλεγγύης για τους ξυπόλητους'', ορίζω την κλίμακα της εισφοράς με τους οικονομικούς μου ''εγκέφαλους'', ανάλογα με το σχήμα των παπουτσιών, το χρώμα, το μέγεθος, και άλλα τέτοια ''επιστημονικά'' και σοβαρά κριτήρια, την φορτώνω στην ράχη των φορολογούμενων πολιτών, και ξαμολάω και τους τζουτζέδες μου στα κανάλια να διαμορφώσουν κλίμα.
     Μετά φτιάχνω και μιά πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το θέμα αυτό, παρακάμπτοντας την Βουλή, δεν εμφανίζομαι εκεί για να απαντήσω σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών επί του θέματος, και αμολάω τα λυκόρνια να ασκήσουν ψυχολογική πίεση και εκφοβισμό στους πολίτες, επισείοντας ποινικές κυρώσεις με φυλακίσεις και κατασχέσεις σε όσους δεν πληρώσουν.
     Σημειώστε μάλιστα ότι αυτή την τακτική την έχω ακολουθήσει για άλλους πέντε-έξη πλασματικούς, παράνομους φόρους, χαράτσια και εισφορές! Πώς θα με χαρακτηρίζατε; Δημοκράτη, ή φασιστοειδή δικτατορίσκο;
     Ε, αυτό λοιπόν είναι ο ''πρωθυπουργός'' που έχουμε, ο υπουργός οικονομικών και τα υπόλοιπα αθύρματα που τους στηρίζουν.
     Είναι στυγνοί δικτάτορες χωρίς μάλιστα τον ''ανδρισμό'' ενός ας πούμε Πινοσέτ, Φράνκο, ή Παπαδόπουλου. Γιατί ενώ εκείνοι ''βάλανε το κεφάλι τους στον ντορβά'' επιχειρώντας ευθέως πραξικόπημα με αβέβαιο αποτέλεσμα, ετούτοι προτίμησαν τον ασφαλή δρόμο των εκλογών, και αφού άρπαξαν την εξουσία με αισχρά ψέματα, εμφάνισαν το πραγματικό τους φασιστικό πρόσωπο.
     Πρόκειται δηλαδή για δικτάτορες με στριγκάκια. Θρασύδειλες ''αδελφές'' που κρύβονται πίσω απ΄τον ξεσκισμένο μανδύα της Δημοκρατίας. Ξεφωνημένες πολιτικούς-τραβεστί, που όχι για την Βουλή, αλλά ούτε για πιάτσα στη Συγγρού δεν κάνουν.
     Παραιτηθείτε και κάντε εκλογές γιατί έχει αρχίσει και γυαλίζει το μάτι μας..


     Υ.Γ.  Το σημερινό τους κατόρθωμα: το υπουργείο Υγείας εξήγγειλε ότι επίδομα τοκετού θα παίρνουν μόνον όσες δεν γεννούν σε νοσοκομεία και κλινικές!!!
              Έτσι είναι. Οι ''αδελφές'' επειδή οι ίδιες δεν μπορούν να γεννήσουν, εκδικούνται τις κανονικές γυναίκες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου