Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Όλα με δόσεις! Προλάβετε!..

     Οι 700.000 αιτήσεις για ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο που υποβλήθηκαν μέσα σε 38 μόλις μέρες,
     ..και όσες ακόμη πολλές χιλιάδες θα υποβληθούν, αφού η παράταση της ρύθμισης κατά ένα μήνα είναι σίγουρο πως θα επιφέρει κι άλλες αιτήσεις, ένα πράγμα μόνον σημαίνει:
     Πως οι έλληνες δεν είναι ούτε οι μπαταχτσήδες ούτε οι φοροαποφεύγοντες όπως οι τοκογλύφοι-δανειστές επιθυμούν να μας εμφανίσουν, για να δικαιολογήσουν έτσι την κακουργηματική τους συμπεριφορά απέναντι στην χώρα.

     Από παλιά, από μικρό παιδί το blog θυμάται, σε παρέες μεγαλύτερων συνήθιζε ν' ακούει να λένε με περηφάνια: ''εγώ δεν χρωστάω δραχμή! Θέλω να έχω καθαρό το κούτελό μου!''.
     Δεν μπορεί λοιπόν ένας λαός που το είχε (και έχει) ως τιμή να μη χρωστάει, να είναι τίμιος και καλοπληρωτής,
     ..δεν μπορεί, παρά την τριακονταετή λαίλαπα ανηθικότητας και κατσαπλιαδισμού του ΠαΣοΚ (κυρίως) να αλλοιώθηκε τόσο πολύ ώστε να κατάντησε έθνος απατεώνων και λιμοκοντόρων!

     Όπως είναι πάλι βέβαιο ότι αυτές οι 700.000 αιτήσεις στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από χαμηλά, μικρομεσαία και μεσαία εισοδηματικά στρώματα, ανθρώπων του μεροκάματου, του μεσαίου και μικρού ''πλούτου'', έντιμων και φερέγγυων κατά τεκμήριο,
     ..που η απρόσμενη και κατασκευασμένη όπως πολλοί εικάζουν κρίση, τους ανάγκασε να γίνουν χρεοφειλέτες του δημοσίου, των ασφαλιστικών ταμείων, των τραπεζών, και των ιδιωτικών τους συναλλαγών.
     Άνθρωποι τίμιοι, περήφανοι, εγωιστές (με την καλή έννοια), κατάντησαν να διασύρονται όχι μόνον από τις εισπρακτικές εταιρείες, τις διαταγές πληρωμής των τραπεζών, και τις αλλεπάλληλες προ-ειδοποιήσεις και ''μπλοκάρισμα'' λογαριασμών από τις εφορίες,
     ..αλλά κυρίως να καταγγέλλονται παγκοσμίως και να στραπατσάρεται η εθνική τους υπερηφάνεια από την μαύρη προπαγάνδα των διεθνών απατεώνων,
     ..αλλά και από την αχαρακτήριστη πολιτική των πολιτικών λακέδων τους (''κυβερνώ ένα έθνος διεθαρμένων'' είχε δηλώσει επανειλλημένως ο συκοφάντης αλητήριος της πολιτικής, και Μέγας Ηλίθιος),
     ..και των μπουκωμένων με χρήμα παπαγάλων των Μ.Μ.Ε.

     Αυτή η μαύρη προπαγάνδα πρέπει να σταματήσει.
     Το αμαυρωμένο πρόσωπο του έλληνα, εξ αιτίας της λεηλασίας που υπέστη η χώρα από την διαπλοκή, πρέπει να αποκατασταθεί.
     Το αμάρτημα αυτού του λαού δεν είναι ότι είναι κακοπληρωτής ή απατεώνας.
     Είναι άλλο: Το ότι τόσα χρόνια με παράλογη εμμονή εμπιστεύτηκε τις τύχες του σε ανθρώπους ηθικά και πνευματικά ανάπηρους, τυχοδιώκτες και φελλούς, αλλοπρόσαλους και ψυχολογικά διαταραγμένους, σε πολιτικούς απατεώνες!

     Ευθύνη της κυβέρνησης, αλλά και απαίτηση του λαού είναι να αποκατασταθεί το όνομα ''Έλληνας'', και ''Ελλάδα'',
     ..στο επίπεδο που του αξίζει.
     Όχι χαμηλότερα, αλλά ούτε και πιό ψηλά.
     Όσο μας πρέπει!..
    
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου