Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Επαγγελματίες δολοφόνοι..

     Πώς μπορείς να χαρακτηρίσεις εκείνους οι οποίοι ενώ ήδη ''δικάζονται'' για εγκλήματα εναντίον της χώρας και του λαού
     ..εξακολουθούν να μας ''δολοφονούν'', να βάφουν τα χέρια τους κι άλλο με αίμα, ενώ φεύγουν, απέρχονται, ελεεινοί και τρισάθλιοι, βρωμεροί και ματωβαμένοι;  

     Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (!) που δημοσιεύθηκε στις 17(!) Δεκεμβρίου στην εφημερίδα της Κυβέρνησης παρατείνεται το υφιστάμενο μνημόνιο για δύο μήνες μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2015.
     Ο εσχατόγερος Πρόεδρος, η αμίλητη κούκλα των δανειστών, απέρχεται υπογράφοντας Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου!

     Μετά: Η Βουλή πήρε την απόφαση να επιχορηγήσει με 150.000 ευρώ τον Ενιαίο Σύλλογο των υπαλλήλων της Βουλής (αφορά την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου: χριστουγεννιάτικα δώρα, βραβεύσεις των παιδιών των υπαλλήλων που αρίστευσαν καθώς και άλλες κοινωνικές δράσεις). Το αίτημα αυτό του συλλόγου ικανοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ αφού υποβλήθηκε την 1η Δεκεμβρίου!
     Τα παιδιά δηλαδή των υπαλλήλων της Βουλής (οι περισσότεροι συγγενείς και φίλοι βουλευτών και υπουργών), είναι παιδιά ενός ανώτερου Θεού!
     Τα υπόλοιπα, στους γονιούς των οποίων κόπηκαν το ''δώρο των Χριστουγέννων'' καθώς και άλλα επιδόματα (για να αποδωθούν τα λύτρα της προδοσίας στους τοκογλύφους), είναι μούλικα!  Δεν πρέπει να νοιώσουν γιορτές, δεν χρειάζεται να βραβευτούν, δεν είναι ανάγκη να χαμογελάσουν. Παλιάνθρωποι, καθ' έξιν εγκληματίες!

     Ύστερα: Αφού είδαν και αποείδαν ότι δεν πρόκειται να εκλέξουν Πρόεδρο, και ότι πάμε για εκλογές, αλλάζουν τώρα το παραμύθι:  ''Να υποσχεθούμε εμείς εκλογές το φθινόπωρο του 2015, και να βγάλουμε Πρόεδρο όλοι μαζί''!
     Το οποίο ερμηνεύεται ως εξής: ''Εμείς ως το φθινόπωρο θα έχουμε ξεπουλήσει ό,τι θέλουν οι τοκογλύφοι, θα έχουμε εξοντώσει την κοινωνία με νέα μέτρα, θα έχουμε ''δεσμεύσει'' την όποια επόμενη κυβέρνηση με τις δικές μας υπογραφές (νομίζουν), κι ελάτε μετά εσείς να ψηφίσετε ό,τι γουστάρετε!''  Δωσίλογοι και προδότες μέχρι  μυελού οστέων!
     ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ,
     ..που οραματίζονται την χώρα εξάρτημά τους, και τους πολίτες ανδράποδά τους, για τα επόμενα εκατό -τουλάχιστον- χρόνια!

     Αυτό είναι το ποιόν, η ποιότητα του ''πρωθυπουργού'', του αντιπρόεδρου, και των λοιπών μνημονιακών κυβερνητικών βουλευτών, που απέρχονται σε λίγο, κάτω απ' το βάρος των πολλαπλών εγκλημάτων κατά της πατρίδας που διέπραξαν ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ να διαπράττουν.

     Ας τους θαυμάσουν όσοι ακόμα τους υποστηρίζουν!
     Αλλά να ξέρουν:
     Οι επαγγελματίες δολοφόνοι, δεν θα τους λυπηθούν ούτε κι αυτούς!..


     Υπενθύμιση (καθημερινή και μέχρι την 29η του Δεκέμβρη):
     ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
     ..και θα ανταμειφθούν ανάλογα!..

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου