Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Vertigo..

     Ίλιγγος!..
     Είναι τόσα πολλά αυτά που συμβαίνουν κάθε μέρα δίπλα μας και στην ζωή μας, που δεν προλαβαίνεις όχι ν' αμυνθείς,
     ..αλλά ούτε καν να τα καταγράψεις, να τα επεξεργαστείς στο μυαλό σου, να τα αξιολογήσεις!

     Τα σκάνδαλα, τα ωστικά κύματα της ρεμούλας και της αρπαχτής που κυριάρχησαν στον τόπο τα τελευταία τριάντα χρόνια, φτάνουν αλλεπάλληλα και μας κλονίζουν, διαρρηγνύοντας κάθε είδους ψυχική σχέση μ' αυτά που είχαμε πιστέψει και στηρίξει τόσα χρόνια τώρα.

     Τα ωστικά κύματα του εγκέλαδουν ξεκουνούν και καταστρέφουν ένα από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας. Ένα πραγματικό πετράδι στο στέμμα της πατρίδας μας!
     Όμως η φίλη και εταίρα (με όποια σημασία θέλετε) Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα μας χορηγήσει βοήθεια, γιατί θα έπρεπε λένε,  να έχει πληγεί ολόκληρη η περιφέρεια των Ιονίων νήσων και όχι μόνο μια περιοχή! Κι επίσης διότι ειδικότερα η Κεφαλονιά δεν καλύπτει το προβλεπόμενο ελάχιστο ποσοστό επί του ελληνικού ΑΕΠ για να προβλέπεται χορήγηση Ευρωπαϊκής βοήθειας!
     Καταλάβαμε όλοι
     Γι αυτούς τα μόνα που μετράνε είναι τα ποσά και τα ποσοστά!
     ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ(!) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ, και για την σωτηρία της οποίας, του νομίσματός της και των τραπεζών της καταστρέφουμε την χώρα μας!

     Κατά τ' άλλα όμως η εγκληματική κυβέρνηση ορκίζεται στο όνομα αυτής της Ένωσης και των τραπεζών της, ενώ έχει αφήσει χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης τα κλειστά γήπεδα που κοιμούνται οι σεισμοπαθείς,
     ..ενώ δρομολογεί από αύριο την οριστική διάλυση του ΕΟΠΥΥ και την διαθεσιμότητα 8.500 εργαζομένων,
     ..ενώ διαστρέφει και λασπολογεί και διαστρεβλώνει κάθε αντιμνημονιακή και δημοκρατική άποψη και σχεδιασμό προς όφελος του λαού. Παράδειγμα:

    Ζητάει το αριστερό κόμμα της Γερμανίας (Die Linke) να επιβληθεί κεφαλαιακός φόρος στο μεγάλο κεφάλαιο και να αναζητηθούν οι φοροφυγάδες στην Ελλάδα, κι αμέσως οι πολιτικοί απατεώνες διαστρεβλώνουν και ωρύονται: ''ζητούν να επιβληθεί κεφαλικός φόρος στους Ελληνες!''
     Το θέμα εδώ δεν είναι αν συμφωνούμε με το αριστερό ή όποιο άλλο κόμμα της Γερμανίας, αλλά να φανεί το μέγεθος και το είδος της διαστρεβλωτικής προπαγάνδας που επιχειρείται!

     Ζούμε σε ζοφερή εποχή, σε εποχή ιλίγγου..
     Ζούμε κυβερνώμενοι από κυριολεκτικά πολιτικούς εγκληματίες και ανθέλληνες.
     Η απαλλαγή με οποιοδήποτε κόστος από αυτήν την κυβέρνηση είναι πρωταρχικό βήμα επιβίωσης της πατρίδας μας. Είναι μονόδρομος..
     Ας τον περπατήσουμε!..
  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου