Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Εδώ τρελοκομείο!..Εδώ τρελοκομείο!..

     Δελτίο ειδήσεων από την Ευρωπαϊκή Ελλάδα:
(με την ίδια έννοια που δίναμε κάποτε όταν λέγαμε π.χ. Βελγικό Κονγκό, ή, Γαλλική Γουϊνέα)

     Σε επιμήκυνση όλων των δανείων που έχει πάρει η Ελλάδα κατά 50 χρόνια, προσανατολίζεται η Ε.Ε, ώστε να είναι σίγουρη ότι ούτε αυτή ούτε η επόμενη γενιά ελλήνων θα μπορέσει να ζήσει ελεύθερη και με αυτοδιάθεση της πατρίδας της.
     Ακόμη έχουν παραγγελθεί χιλιάδες χιλιομέτρων αλυσίδες ευρωπαϊκής προέλευσης για την σταθεροποίηση στην χώρα του ''νέου χρηματοδοτικού προγράμματος'' ύψους 30 δις που  σχεδιάζεται ήδη από τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας χερ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
      Το τρίτο (ή τέταρτο;) αυτό μνημόνιο θα συνοδευτεί από νέα σκληρά δημοσιονομικά και διαρθρωτικά μέτρα, με την ενσωμάτωση των 300 προτάσεων του ΟΟΣΑ, ενώ σοβαρές πιθανότητες συμπληρώνει το ενδεχόμενο της μεταφοράς του ΤΑΙΠΕΔ στο εξωτερικό!

     Αυξήσεις έως και 60% στα διόδια (γιατί χαίρεται ο εργολάβος και χαμογελά πατέρα;) ισχύουν ήδη από χθες το βράδυ.
     Ο Εθνικός Εργολάβος δήλωσε ικανοποιημένος και προεξόφλησε την πλήρη συμπαράστασή του στην κυβέρνηση, στην προσπάθειά της για ''ανόρθωση'' της χώρας!

     Με εντολή του ανεξάρτητου και αγωνιστή  ''πρωθυπουργού'' το δημόσιο επέστρεψε στην Siemens 6 εκατομμύρια ευρώ που η εταιρεία ισχυρίζοταν ότι της χρωστούσαν.
     Η εταιρεία δήλωσε ότι τα λεφτά αυτά θα επιστραφούν και πάλι στην Ελλάδα υπό μορφή μίζας, εν όψει μάλιστα και της δύσκολης προεκλογικής περιόδου για τα κόμματα της συγκυβέρνησης!

     Εν τω μεταξύ κι ενώ κάποιο δικαστήριο στην Κατερίνη έκρινε ως αντισυνταγματικό το μέτρο του Αυτοφώρου για χρέη προς το Δημόσιο,
     ..η κυβέρνηση δείχνει ότι κάνει πολύ καλά την δουλειά της, αφού το μέτρο των ελεγκτών-κυνηγών κεφαλών αποδίδει: χθες μόλις συνελήφθη κοριτσάκι 5 ετών μαζί με την μητέρα του γιατί δεν είχαν πληρώσει εισητήριο σε λεωφορείο!

     Τέλος την πλήρη ικανοποίησή τους εκφράζουν οι τοπικές αρχές και ο λαός της Κεφαλονιάς για τα εξαιρετικής ποιότητος αντίσκηνα που έστησε χειμωνιάτικα η κυβέρνηση πάνω στο δροσερό γρασίδι, εξοπλίζοντάς τα μάλιστα με ξαπλώστρες τύπου Μυκόνου, και ένα πλαστικό τραπεζάκι με υποδοχές για τα ποτήρια του φραπέ.
     Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε μάλιστα ότι υπάρχει η σκέψη, όλος αυτός ο εξοπλισμός  να διατεθεί (σε καλή τιμή) στους ντόπιους ιθαγενείς εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου!

     Εδώ τρελοκομείο!
     Ο σταθμός της Ευρωπαϊκής Ελλάδας.
     Ακολουθεί δελτίο ειδήσεων στα γερμανικά..

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου