Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σας παίρνει το Ποτάμι..

     Ας μην αναρωτιόμαστε γιατί πρέπει να ασχοληθούμε με το νέο πολιτικό ''Ποτάμι'', ενός εντελώς συστημικού, δήθεν λαϊκού, αλλά πλήρως μνημονιακού δημοσιογράφου,
     ..ο οποίος ποτέ μέσα από τα τόσα ''ευαίσθητα'' ρεπορτάζ και εκπομπές του δεν έθιξε το αίτιο της κοινωνικής και ανθρωπιστικής  κρίσης στην χώρα μας, που είναι βέβαια τα μνημόνια και η πολιτική της τρόϊκας.

     Ασχολούμαστε γιατί αυτή η καινούργια κατευθυνόμενη γελοιότητα αποδεικνύει τον πανικό του συστήματος και όσων με νύχια και με δόντια αγωνίζονται να διατηρήσουν στην εξουσία αυτήν ή παρόμοια κυβέρνηση Εφιαλτών.
     Μία και μόνον μέρα μετά την ''αποξήρανση'' της Ελιάς, εμφανίζεται το Ποτάμι!

     Μεγκάλα κανάλια, ''μονταζιέρες'' της ΝΔ, καρκινικά υπολείμματα του ΠαΣοΚ, δίνουν των υπέρ πάντων αγώνα τους για την επιβίωση του ίσως πιό διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος παγκοσμίως, τα τελευταία τριάντα χρόνια.
    Έχουν (φαντάζονται) ατέλειωτα αποθέματα εφεδρειών για να ξεγελάσουν και να αποπροσανατολίσουν το πόπολο.
     Σε λίγο όμως από τον πανικό της πανωλεθρίας τους που πλησιάζει, θα ρίξουν στην μάχη και τίποτα τσιρλήντερς, μοντέλα και ''γλάστρες'' (οι οποίες όλες, είναι καθ' όλα πιό αξιοπρεπείς από τα αποβράσματα που κυβερνούν)!

     Τα πολιτικά (αλλά και ανθρώπινα) σκουπίδια που είναι στην εξουσία βλέπουν ξεκάθαρα το πραγματικό ποτάμι της οργής που είναι φουσκωμένο και έτοιμο να τους πάρει μαζί του, και αντιδρούν σπασμωδικά,
     ..δίνοντας έναν ακόμα μεγαλύτερο τόνο γελοιότητας σε οποιαδήποτε κίνησης σωτηρίας τους κι αν επιχειρούν.

     Πριν συντριβούν απ' τους πολίτες, θα έχουν προλάβει να συντριβούν αυτογελοιοποιούμενοι,
     ..δικαιολογώντας απόλυτα το είδος του θεάτρου που παίζουν:
     Ιλαροτραγωδία!..

    

1 σχόλιο:

  1. Πάλι μια παρατήρηση.
    Απατεώνες είναι,και ληστές σίγουρα.
    Αυτογελοιοποιούμενοι!!!Μάλλον δεν γνωρίζουν αυτή την έννοια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή