Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αποφασίζετε και διατάζετε..

     Καθε μέρα καινούργια κρούσματα κυβερνητικής-εξουσιαστικής αυθαιρεσίας επιβεβαιώνουν ότι ζούμε στο πιό ανελεύθερο (οιονεί φασιστικό) καθεστώς μετά την ''χούντα των συνταγματαρχών''.

     Κυρίες και κύριοι, η ''χούντα των δημοκρατικών''(!) παρουσιάζει:

     Με την συνεργασία της διευθύντριας λυκείου (πάντα αυτού του είδους τα καθεστώτα στηρίζονται στην συνεργασία διαφόρων ''προθύμων'') που έδωσε στην αστυνομία τα ονόματα μαθητών που έκαναν κατάληψη, κλήθηκαν οι  μαθητές στην αστυνομία ''δι υπόθεσίν'' τους..
     Όπου οι ανήλικοι αυτοί πολίτες αφού φοβερίστηκαν ότι δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες, ερωτήθηκαν μεταξύ των άλλων: ''Τί ψηφίζουν οι γονείς σου;''!!
     Οι υπόλοιπες ερωτήσεις που τους υποβλήθηκαν ήταν του τύπου: ''Τι δουλειά κάνουν οι γονείς σου; Πώς είναι τα οικονομικά σας; Ποιες είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις των καθηγητών σου; Ποιοι από τους καθηγητές σου ήταν υπέρ της απεργίας; Γιατί κάνατε την κατάληψη; Σας παρακίνησαν καθηγητές ή πολιτικό κόμμα;''
     Όλα μέσα στο πλαίσιο της παιδαγωγικής, της δημοκρατίας και της ''αναμόρφωσης''!

     Με κατηγορητήριο για κακουργήματα και πλημμελήματα με βάση τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα, για δημοσίευση πληροφοριών που αναφέρονταν σε ένα ΦΕΚ, σύρθηκε μία δημοσιογράφος στην Γενική Ασφάλεια!
     Καταλάβαμε όλοι;  Κατηγορήθηκε δηλαδή μία πολίτης για διαρροή στρατιωτικών μυστικών (κακούργημα) γιατί δημοσίευσε κάτι που ήδη είχε δημοσιευθεί σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως!!
     Εδώ η δημοκρατία τύπου κυβέρνησης Ψευταρά στοχεύει σε δύο πράγματα: 
     Πρώτον μία απ' ευθείας απόπειρα λογοκρισίας, κοινώς ''γύψου'', και δεύτερον εκφοβισμό και αποτροπή μελλοντικής αναδημοσίευσης τευχών ΦΕΚ,
     ..όπου ποιός ξέρει τί άλλο θέλουν να περάσουν ακόμα με υπουργικές αποφάσεις ''εν κρυπτώ και παραβύστω''!

     Κατά τ' άλλα μας διοικούν και μας εξουσιάζουν τύποι που δεν έχουν καμία λαϊκή νομιμοποίηση, δεν ψηφίστηκαν ποτέ απ΄ τους πολίτες,όπως είναι ο υπουργός Οικονομικών και Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων.
     Άπαντες με εντολή και επιθυμία Ψευταρά..

     Πρόκειται για κυβέρνηση-κωμωδία-τραγωδία παντελώς παράνομη, ή έστω παράτυπη,
     ..της οποίας οι αποφάσεις και οι υπογραφές ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

     Είναι ήδη έκπτωτοι στην συνείδηση και στην ψυχή του λαού,
     ..και αυτό θα τους ανακοινωθεί επίσημα και με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών..




    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου