Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Δαίμονες..

     Μην αναρωτιέστε πού είναι κρυμμένος, πού καιροφυλακτεί ο σκληρός πυρήνας του ΠαΣοΚ, αυτό που συνηθίσαμε να λέμε DNA ΠαΣοΚ, βαθύ ΠαΣοΚ.
     Όχι, δεν είναι στην αξιωματική αντιπολίτευση.
     Βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και το αθλιότερο υποκείμενο που γέννησε η πολιτική ζωή αυτού του τόπου,  μετά βέβαια τον ιδρυτή του ΠαΣοΚ:
     Στους ''58'', ή..Ελιά, 
     .. ή όπως αλλοιώς θα ονομαστούν για να κρυφτούν όπως οι βρυκόλακες και οι δαίμονες, περιμένοντας τα βαθειά μεσάνυχτα της πατρίδας, για να βγουν απ' τους τάφους τους, να συνεχίσουν το αιμοδιψές τους έργο.

     Όλοι οι σκληροπυρηνικοί πασόκοι κατευθύνονται πλέον να πλαισιώσουν τον μέγα αγύρτη, αυτόν που έκανε επιστήμη και  έργο ζωής την καταστροφή της χώρας.

     Αυτόν που έκανε το γαλάζιο Αιγαίο, γκρίζες ζώνες!
     Αυτόν που με πλαστά στοιχεία και με συμπαιγνία των ενδιαφερόμενων δανειστών και μελλοντικών, εν δυνάμει κατακτητών, υπερχρέωσε την χώρα, εν γνώσει του, επί τούτου, για να συρθεί μιά μέρα σιδηροδέσμια στον πάγκο του χασάπη!
     Αυτόν που αφαίρεσε από την χώρα την ευελιξία και την διαπραγματευτική δύναμη ενός εθνικού νομίσματος, μπήγοντας σαν ξύλινη σφήνα στην καρδιά της Εθνικής Οικονομίας την ισοτιμία 340,75 προς ένα!
     Αυτόν που όχι μόνον έκανε πως δεν βλέπει, αλλά καλλιέργησε κιόλας την διαφθορά μέσα στην κυβέρνηση, γύρω απ' την κυβέρνηση,  μαζί με την κυβέρνηση, φτύνοντας μέσα στην Βουλή το εμετικό του επιχείρημα:  ''Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα''!
     Αυτόν που προώθησε και διαφήμισε την ληστρική επιδρομή της κομπίνας του Χρηματιστηρίου λέγοντας πως το Χρηματιστήριο είναι η ''εικόνα της Εθνικής Οικονομίας'', για να ξεράσει μετά στα μούτρα των κατεστραμμένων την σύφιλη της ψυχής του με το απίθανο: ''Ας πρόσεχαν''!
     Για να λιποτακτήσει αμέσως μετά, και να παραδώσει όχι την σκυτάλη αλλά τις ευθύνες του ο άνανδρος, σε έναν γελοίο και μειωμένης αντίληψης τύπο, που αν δεν είχε το επίθετο του Ιδρυτή, θα ήταν μιά χαρά αχθοφόρος στην ψαραγορά (τιμιότατο και σεβαστότατο επάγγελμα, σε αντίθεση με αυτό του πολιτικού).

     Αυτόν λοιπόν οραματίζονται ως σωτήρα, δικό τους βέβαια (χ@στηκαν για τον τόπο) οι πασόκοι!
     Όλοι αυτοί, που κοντεύουμε να τους λυπηθούμε γιατί τάχα γελάστηκαν, γιατί αποπλανήθηκαν(!), ενώ ήταν και είναι οι κυρίως υπεύθυνοι γιατί με την ψήφο τους και τα συμφεροντάκια τους, αδιαφορώντας για ο,τιδήποτε άλλο εκτός απ' το τομάρι τους, επέτρεψαν την τριαντάχρονη ληστεία και καταστροφή της χώρας.

     Δεν χρειάζονται συγχώρεση, δεν είναι άξιοι για ''άφεση αμαρτιών''.
     Στην πρώτη ευκαιρία θα πράξουν τα ίδια.
     Είναι δαίμονες, με αρχηγούς βρυκόλακες..

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου