Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τα ''μπάνια του λαού'' ή οι πορείες του λαού;

     Έτσι κι αλλοιώς φέτος οι περισσότεροι απ' τους έλληνες δεν θα κάνουν διακοπές.

     Τα ''μπάνια του λαού'' πήγαν περίπατο.

     Ευκαιρία για επανάσταση!!

     Κι αν το παραπάνω σας φαίνεται χιουμοριστικό, σκεφτείτε πόσο στριμωγμένη θα βρεθεί η κυβέρνηση των δοσιλόγων, όταν στο ήδη τωρινό στρίμωγμά της δεν της δοθεί καθόλου χρόνος κι ευκαιρία για μία ανάσα, για ανασύνταξη.

     Τα λάθη που κάνουν, οι σπασμωδικές αποφάσεις και αντιδράσεις μαρτυρούν ότι βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης και πολιτικού ίλιγγου.

     Οι ''αποκρατικοποιήσεις'' δεν περπατούν ούτε ως ξεπούλημα.
     Το succes story έγινε χλεύη στο στόμα του λαού.
     Οι διατεταγμένες απολύσεις εξολοθρεύουν ολόκληρους κλάδους εργαζομένων. Καμία επιλογή, καμία αξιολόγηση, καμία εκλογίκευση.
     Η εγκληματικότητα εξακολουθεί ανεξέλεγκτη.
     Τα ΜΑΤ δείχνουν τον δρόμο που σκοπεύει ν' ακολουθήσει η κυβέρνηση προς την δημοκρατία(!) και προς την ολοκλήρωση του ''έργου'' της!
     Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου πάνε κι έρχονται.
     Νομοσχέδια φορολογικά και άλλα που αποσκοπούν ενσυνείδητα στην εξαθλίωση του λαού, εισάγονται με τον χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος στην Βουλή.

     Οι Εφιάλτες που κυβερνούν ελπίζουν σε μία έστω και προσωρινή κοινωνική ηρεμία λόγω καλοκαιριού, για να προλάβουν να ανασυνταχθούν και να εξαπολύσουν την χυδαία προπαγάνδα τους, να αποκοιμίσουν συνειδήσεις και να συσκοτίσουν την εικόνα, μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου όπου θα αναγκαστούν να ανακοινώσουν και νέα μέτρα, ίσως και νέο μνημόνιο.

     Ας μη τους αφήσουμε να πάρουν την παραμικρή ανάσα. Απεργίες παντού, πορείες και συλλαλητήρια θα τους αποσυντονήσουν ακόμα περισσότερο και θα τους αναγκάσουν να κάνουν το μοιραίο λάθος που θα οδηγήσει στην πτώση τους.

     Πάση θυσία να μην φτάσουν στο φθινόπωρο.

    Έτσι τα χαμένα ''μπάνια του λαού'' θα πιάσουν τόπο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου