Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Νά τος, νά τος, ο τάχα μου πρωθυπουργός..

     Το τί πλάκα σπάω με τους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους τελευταία, δεν λέγεται!
     Ρε χαϊβάνια, για κοιτάξτε καλά την φωτογραφία και πείτε μας: ποιόν ψηφίσατε; Αυτόν στα δεξιά; Πρίτς! Τον άλλον ψηφίσατε ζώα! Ναι, το παχύδερμο που τόσα χρόνια βρίζατε (και πολύ καλά κάνατε), τώρα τον έχετε κορώνα στο κεφάλι σας!
     Μάλιστα. Αυτός ο λιπαρός εγκέφαλος που με ένα 11% στις εκλογές (5% τώρα) στηρίζει τον ''πρωθυπουργό'' σας, αυτός στην ουσία κάνει κουμάντο. Γιατί αν αποσύρει την στήριξή του, πάπαλα. Θα στείλει τον Αντωνάκη σας σπίτι του να κοιτάζει το ταβάνι επ' αόριστον.
     Αποφάσισε λοιπόν ο Χυδαίος να συμμετέχει στην κυβέρνηση πιό ενεργά, οπότε περιμένετε στον ανασχηματισμό που έρχεται, να δείτε υπουργούς τίποτα Χρυσοχοϊδιδες και τίποτα Ρέππες. Και Φώφες!
     Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα είναι το ''κύκνειο άσμα'' της κυβέρνησης-μαριονέτας. Ο ξεσηκωμός θα είναι σίγουρος.
     Αγαπητοί νεοδημοκράτες: Με πόνο ψυχής (λέμε τώρα!) παρακολουθώ την απίστευτη κατρακύλα του αρχηγού σας. Τέτοιο πολιτικό ξεβράκωμα δεν νομίζω να έχει ξαναδεί αυτός ο τόπος στην νεώτερη ιστορία του. Οι ηγεσίες της δεξιάς παράταξης τα τελευταία πενήντα-εξήντα χρόνια, με όλα τα λάθη τους, υπήρξαν τουλάχιστον αξιοπρεπείς. Μπορεί πολλές φορές να έκαναν πίσω, να διέψευσαν τις ελπίδες των ψηφοφόρων τους, να αποδοκιμάστηκαν, αλλά ποτέ δεν λοιδώρισαν  αυτόν τον λαό.  Δεν κορόϊδεψαν την ανέχειά του, δεν γέλασαν με τον πόνο του.
     Ο σημερινός ''πρωθυπουργός'' λοιδωρεί, εμπαίζει, και οδηγεί έναν λαό στην καταστροφή με πλήρη γνώση και συνείδηση του πού οδηγεί αυτόν τον τόπο.
     Αυτό που σήμερα ζούμε όλοι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ανένταχτοι, από αυτόν τον απίστευτο αμοραλιστή, δεν έχει προηγούμενο.
     Η δικαιολογία ''δεν ήξερα'' έχει για όλους τελειώσει.
     Όπως πρέπει να τελειώνει πιά κι αυτή η κυβέρνηση.
     Και ας συνειδητοποιήσουμε ότι, οι εικονιζόμενοι έχουν ο καθένας λόγο πολιτικής ύπαρξης όσο υπάρχει ο άλλος.
     Ας τους εξαφανίσουμε (πολιτικά) και τους δύο.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου