Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα

     Τίτλος της σκοτεινής, βραβευμένης ταινίας του Νίκου Νικολαίδη (1979) που άφησε εποχή.
     Και συγχρόνως άποψη μιάς σουρεαλιστικής πραγματικότητας όπου το κόμμα-εγκληματίας, το λίκνο των ατελείωτων πολιτικών σαλταδόρων, το θερμοκήπιο των κάθε λογής φελλών, μιζαδόρων, αμοραλιστών, κομπιναδόρων, και εσχάτως ''υπερήφανων γερμανοτσολιάδων'', ''σωτήρων'' της πατρίδας, υπάρχει ακόμα!
     Μάλιστα. Με ένα ισχνό ίσως 5-6%, αλλά υπαρκτό ποσοστό το κόμμα-καμόρα εξακολουθεί να υφίσταται, να συγκυβερνά (!), και να τρέφει ελπίδες για το μέλλον (!!).
     Λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω, αλλά όσο υπάρχει αυτή η μολυσματική εστία μέσα στο σώμα της πολιτικής δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τον τόπο.
    Θα πείτε: Καλά, από ένα 5-6% εξαρτάται το μέλλον του τόπου
    Δεν είναι μόνον το ποσοστό. Είναι μιά ολόκληρη ιδεολογία που κουβαλάει και που μας έφτασε μέχρι εδώ. Είναι τα γονίδια της αρπαχτής, της κομματοσκυλοκρατίας, της ''ήσσονος προσπάθειας'', του κουκουλώματος κάθε βρωμιάς των ημετέρων, γονίδια που όσο επιβιώνουν θα μεταβιβαστούν και στις νέες γενιές ελλήνων.
     Δείτε τον αρχηγό τους: Ένας αμετανόητος, η Αυτού Χυδαιότης προσωποποιημένη που δεν χάνει καιρό σε κάθε ευκαιρία να κουνήσει το δάχτυλο και να εκτοξεύσει βρισιές ανάμεικτες με απειλές και σάλια προς όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την αυθεντία και την ηθική(!!!)  του.
     Ένα παραφουσκωμένο τίποτα, γέννημα θρέμμα των ''ηρωϊκών'' εποχών του ΠαΣοΚ, ο οποίος όχι μόνο για την χώρα δεν νοιάζεται, αλλά ούτε καν για το κόμμα που ηγείται, θεωρώντας αυτό μόνο και μόνον όχημα ανέλιξής του προς την εξουσία. Αν του έλεγαν ότι θα σε οδηγήσει η μαφία στην εξουσία, ή μιά ηλεκτρική κουζίνα Πίτσος, ή ο,τιδήποτε, θα είχε καβαλήσει την κουζίνα και θα όδευε προς την αποθέωσή του!
     Τραγελαφικά πράγματα. Κλαυσίγελως!
     Απευθύνομαι προς όλους όσους, έστω και δημοσκοπικά στηρίζουν αυτό το κόμμα:
     Λυπηθείτε τα παιδιά σας. Οι χρυσές εποχές της μάσας τελείωσαν. Δεν έχουν πιά τίποτα να σας προσφέρουν. Μόνον χαράτσια και μνημόνια. Κι όσοι ακόμα είσαστε ιδεαλιστές, θα βρεθούν και άλλες πολιτικές και ιδεολογικές πλατφόρμες να στεγάσουν τα όνειρά σας!
     Εγκαταλείψτε τους στην προσωπική τους ανυπαρξία.
     Κι ελάτε όλοι μαζί να σώσουμε την πατρίδα μ' ένα μεγάλο Αντιμνημονιακό Μέτωπο.
     Οι καιροί επείγουν..

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικο το μπλογκ σου, φιλε μου! Οαση!

    Περιττο να σου πω οτι προσυπογραφω την καθε λεξη σου.Πολυ χαρηκα που επεσα τυχαια πανω στην προσωπικη σου σελιδα! Να 'σαι καλα, την καρφιτσωνω στ' αγαπημενα παραυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή