Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τρελαμένες Ύαινες

     Προς τα τρία αθύρματα της συγκυβέρνησης, τους βουλευτές τους και τους γκαιμπελίσκους τους: Το ζωάκι της φωτογραφίας είναι πιό συμπαθητικό από εσάς, λιγότερο σιχαμερό από εσάς!
     Αν νομίζετε ότι βρίσκοντας έναν ακόμη δωσίλογο για το κλαμπ σας πρόθυμο να καταστρέψει την πατρίδα του, μας τρομοκρατήσατε, πλανάσθε πλάνην οικτράν!
     Αν νομίζετε ότι απαγορεύοντας στους πολίτες να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις γλυτώσατε τις φασαρίες και τις αποδοκιμασίες, είστε μακριά νυχτωμένοι.
     Αν νομίζετε ότι καταστρέφοντας την Κύπρο ''προς παραδειγματισμό'', μαζί με τα αφεντικά σας τους γερμανούς, κάμψατε το δικό μας ηθικό, ζείτε σε άλλον πλανήτη!
     Αντιθέτως βλέποντας μέχρι πού είσαστε ικανοί να φτάσετε, χαλυβδώνεται η απόφασή μας να απαλλαγούμε από σας το συντομότερο δυνατόν. Πάση θυσία. Με κάθε τρόπο.
     Είστε ορκισμένοι εχθροί της πατρίδας και του ελληνισμού, τρελαμένες ύαινες που ψάχνουν παντού για πτώματα και αίμα, σιχαμερά μιάσματα της κοινωνίας, της πολιτικής, της χώρας.
     Τα ουρλιαχτά σας δεν μας τρομάζουν. Έχουμε πιά συνειδητοποιήσει: Ή εμείς ή εσείς!  Όλους μαζί δεν μας χωράει πιά αυτός ο τόπος.
     Και μία συμβουλή: Φροντίστε να μην μείνει κανένας από μας ζωντανός ή όρθιος. Αλλοιώς θα κινδυνεύετε πάντα..
     Το δικό μας το ηθικό είναι ακμαιότατο.
     Όπως και η δική σας ανηθικότητα και σαπίλα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου