Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ο φασισμός δεν είναι εκεί που δείχνετε..

     Το λέω και το εννοώ. Ο φασισμός κύριοι της συγκυβέρνησης δεν είναι εκεί που θέλετε να μας πείσετε ότι είναι.
     Ο φασισμός είναι μέσα σας!
     Είσαστε φασίστες με όλη την σημασία της έννοιας μέσα από τα βάθη της σκοτεινής ψυχής σας. Ο καθένας από εσάς ξεχωριστά είναι φασίστας στην σκέψη, στην καρδιά, στις πράξεις.
     Είσαστε αυτοί που δεν ανέχονται κριτική, ούτε δεύτερες γνώμες. Ισχυρογνώμονες, ψεύτες, ντουβαροκέφαλοι, αυτόκλητοι ''σωτήρες'', καταστροφείς του ελληνικού λαού. 
     Βάζετε στον γύψο μιά ολόκληρη χώρα, απαγορεύοντας ό,τι δεν σας αρέσει, ό,τι πάει κόντρα στα αισχρά σας σχέδια εξανδραποδισμού των ελλήνων, στα μιαρά σας όνειρα απόλυτης εξουσίας επί ενός λαού σκλάβων, εξουθενωμένων και φοβισμένων πολιτών.
     Καταχρεώνετε τους πολίτες με πλασματικές, ψεύτικες οφειλές. Οφειλές ανύπαρκτες, αντισυνταγματικές, γεννήματα του σάπιου μυαλού σας. Θέλετε έτσι να δημιουργήσετε έναν λαό ''παράνομο'', υπόδικο λόγω χρεών, με την μόνιμη απειλή πάνω απ' το κεφάλι του για κατασχέσεις και φυλακίσεις. Για να φοβάται να μιλήσει, για να τον έχετε του χεριού σας. Φασίστες!
     Απαγορεύετε κάθε κοινωνική αντίδραση, βγάζοντας παράνομη την κάθε απεργία, κατεβάζοντας τα ΜΑΤ στον δρόμο με το παραμικρό. Επιτάξεις, απειλές απολύσεων, ξύλο σε ημερησία διάταξη. Φασίστες!
     Νομοθετείτε έξω άπ' την Βουλή, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Δεν τολμάτε να φέρετε νομοσχέδια για έγκριση στην Βουλή γιατί φοβάστε τους ίδιους σας τους βουλευτές. Φασίστες!
     Επιβάλετε λογοκρισία, τάχα για να μην προσβάλλεται η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Να μην βλέπουν τον κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια, να μην βλέπουν τα λαϊκά συσσίτια που οργανώνονται, όχι βέβαια από σας. Να μην βλέπουν την εξαθλίωση που εσείς δημιουργείτε εντελώς συνειδητά. Φασίστες!
     Έχετε επιβάλλει τον νόμο της σιωπής, την ομερτά, στα καλομπουκωμένα κανάλια σας, να μην αναφέρουν ούτε καν τις καθημερινές αυτοκτονίες συνανθρώπων μας που τους φτάσατε στο έσχατο σημείο απελπισίας. Δολοφόνοι! Φασίστες!
     Πουλάτε όσο θέλετε, ό,τι θέλετε απ' την περιουσία της χώρας, του λαού δηλαδή, χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν, χωρίς έγκριση της Βουλής, πετώντας τόνους λάσπης και απειλών εναντίον όσων τολμούν να προβάλλουν αντιρρήσεις. Φασίστες!
     Δημιουργείτε επιτροπές και στήνετε μηχανισμούς συγκάλυψης και προστασίας των ''δικών'' σας, αυτών που πραγματικά ''τα φάγανε'', που πλούτισαν εκ του μηδενός, που σας στηρίζουν στην αντεθνική εξουσία σας. Φασίστες!
     Και είναι βέβαιο ότι απεργάζεστε τρόπους να διατηρήσετε αυτήν την εξουσία έξω από την βούληση του λαού όσο το δυνατόν περισσότερο, ''για σαράντα χρόνια'' όπως ξέφυγε από εκείνο το θλιβερό φερέφωνό σας, τον τζουτζέ σας, τον κλόουν του καθεστώτος σας. Όπως κάθε καθεστώς όμως δεν στηρίζεστε στην αγάπη και στην συναίνεση του κόσμου, αλλά στον εκφοβισμό, στην προπαγάνδα  και στις δυνάμεις καταστολής.
     Και είναι επίσης βέβαιο ότι μέσα στις φλέβες σας δεν κυλάει ίχνος ελληνικού αίματος, απ' αυτό που έχει μέσα τσίπα, λεβεντιά, αξιοπρέπεια, φιλότιμο.
     Είσαστε ξένο σώμα μέσα στο σώμα της Ελλάδας μας, και ως τέτοιο θα αποβληθείτε..
   
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου