Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Παραιτηθείτε να γλυτώσουμε κι εμείς κι εσείς..

     Άντε να το ξαναπούμε να το εμπεδώσετε, γιατί μετά θα λέτε ''δεν ξέραμε!''.
     Λοιπόν: όσο συμπιέζεις ένα ελατήριο, τόση ενέργεια συσσωρεύεται. Κι όταν κάποια στιγμή σου ξεφύγει απ' το χέρι θα γίνει ζημιά.
     Σε απλά ελληνικά τώρα γιατί είστε και ''γκαγκάου'': όσο συμπιέζετε, κοροϊδεύετε, προκαλείτε τον λαό, τόση οργή συσσωρεύετε. Κι όταν αυτή η οργή ξεσπάσει θα τρέχουμε όλοι.
     Κατανοητόν; Και μη μου πείτε ότι δεν θ' αφήσετε το ελατήριο να σας ξεφύγει απ' το χέρι, γιατί θα καγχάσω. Εδώ δεν μπόρεσε να το κρατήσει ο Φράνκο, ο Πινοσέτ, ο Τσαουσέσκου, εσείς θα το κρατήσετε; Εσείς που θέλετε να έχετε και μιά ''έξωθεν καλή μαρτυρία'', μιά επίφαση τάχα δημοκρατίας;
     Έχετε χάσει μπάλα και ψυχραιμία μαζί.
     Κάθε μέρα βγαίνει κι ένας ανθυπο-υπεύθυνός σας και του ξεφεύγουν(;) πράγματα που από εσάς άκουσαν στις μυστικές διαβουλεύσεις σας. Τρέχετε μετά να διαψεύσετε τα αδιάψευτα και να μπαλώσετε τα κουρέλια σας.
     Ενώ όλοι ξέρουμε ότι πράγματα που διαψεύδετε σήμερα,  μετά από τρείς μήνες τα φέρνετε ως επίσημες προτάσεις και φυσικά αποφάσεις σας.
     Έχετε κρυφή ατζέντα και το έχουμε καταλάβει όλοι.
     Σφυρηλατείτε νέα μέτρα και καινούργια δεσμά για τον έλληνα και το ξέρουμε όλοι.
     Μόνον εσείς νομίζετε ότι είμαστε ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε, κι όλο ψάχνετε πώς θα μας το φέρετε απ' έξω-απ' έξω με ψευτοδιαρροές και ψευτοδιαψεύσεις.
     Το έχω ξαναπεί από τούτη εδώ την σελίδα:
     Αν μπορούσε με κάποιον μαγικό τρόπο να οπτικοποιηθεί, να μπορέσετε να δείτε την οργή και το μίσος που έχει συσσωρευτεί εναντίον σας, τότε θα τρέχατε πανικόβλητοι να κλείσετε θέση στην επόμενη διαστημική αποστολή για άγνωστους πλανήτες!
     Μην παίζετε άλλο με την φωτιά. Μην προκαλείτε.
     Βλέπετε ότι δεν σας βγαίνουν τα νούμερα. Δεν σας βγαίνουν τα συστήματα. Τραβάτε λάθος δρόμο.
     Παραιτηθείτε όσο είναι καιρός.  Μπορεί και να σας ξεχάσουμε..

     Υ.Γ.   Ο Μούργος που βγήκε χθες και του ''ξέφυγε'' ότι ο κατώτατος μισθός των 580 ευρώ μικτά είναι υψηλός, είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών. Τριπλοθεσίτης..
Μάλλον δεν θα σας ξεχάσουμε..
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου