Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Καμόρα

     Ο ένας μετά τον άλλο τα πρωτοπαλίκαρα του ΠαΣοΚ περνούν την πόρτα του εισαγγελέα. Και κατευθύνονται εκεί που είναι η θέση τους. Στην φυλακή.
     Το ένα μετά το άλλο τα στεγανά του ψεύδους και της απάτης πέφτουν. Από μέσα αναβλύζει αυτό που πάντα υποπτευόμασταν. Οχετός. Βόθρος που μέσα του ευδοκίμησαν υπουργοί και πρωθυπουργοί ''σοσιαλιστές'', και ''εκσυγχρονιστές''.
     Ευδοκίμησαν, ''δόξασαν'' τον σοσιαλισμό, οι ίδιοι θησαύρισαν, μα βούλιαξαν την χώρα.
     Τί όμως κι αν ο κόσμος βοά; Τί κι αν τα γεγονότα δεν επιδέχονται παρερμηνειών; Η καμόρα της πολιτικής μας ζωής ζεί και βασιλεύει. Και αντιδρά. Και απειλεί. Και δείχνει πως έχει πρόθεση να κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Το τομάρι της θα το πουλήσει ακριβά.
     Ο νόμος της σιωπής, η ομερτά θέλει να καλύψει τα πάντα και τους πάντες: απατεώνες υπουργούς,   πρωθυπουργούς που εγκλημάτισαν εναντίον της χώρας τους, σύγχρονους Εφιάλτες και Νενέκους.
     Η τρικομματική κυβέρνηση-τραγωδία των οιονεί προδοτών σκοπεύει να μην αφήσει τίποτα όρθιο προκειμένου να προστατέψει τους ''δικούς'' της.  Ούτε Σύνταγμα, ούτε νόμους, ούτε ηθική, ούτε καν την ακεραιότητα της χώρας.
     Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους μηδαμινής αξίας, ελάχιστους, αποφασισμένους να διαβάλλουν , να τρομοκρατήσουν, να ψευδομαρτυρήσουν, να εξοντώσουν, να ξεπουλήσουν.
     Δεν τους αξίζει κανένα ελαφρυντικό και δεν θα το έχουν όταν έρθει η ώρα.
     Γιατί θάρθει η ώρα. Και το ''μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο''.
     Αν και τα σκουλήκια δεν έχουν κόκκαλο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου