Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Λάμπεις Μπένυ μου..

     Κι εκεί που φύλαγα το κρεβάτι σαν λεχώνα, τσουπ, πετάγεται η καινούργια παπαριά της Αυτού Χυδαιότητος Μπένυ του Εγώ, κι αντί να με αποτελειώσει, αντιθέτως πετάγομαι απ' το κρεβάτι σαν ελατήριο. Μιράκολο! Μιράκολο!
     Τί είπε πάλι ο στόμας του! Ότι αυτά που γίνονται με τις προτάσεις για προανακριτικές και τέτοια, αποσταθεροποιούν ή μπορεί να αποσταθεροποιήσουν, λέει, την Δημοκρατία!!!
    Πνευματικός ίλιγγος! Από πότε η αναζήτηση έστω και της μισής, της λειψής αλήθειας θα μπορούσε να είναι εχθρός της δημοκρατίας; Μόνον όταν κινδυνεύει ο ίδιος που έχει ταυτίσει τον εαυτό του με δημοκρατίες, χώρες, κόμματα, τα πάντα.
     Έλεος πιά με τον εγωπαθή φαφλατά. Ως πότε θα εκβιάζει και θα βιάζει την λογική; Ως πότε ένας λαός, έστω και αποχαυνωμένος, μπορεί να ανέχεται την παρουσία αυτού του άγους, του όνειδους της πολιτικής ζωής; Ενός παραφουσκωμένου ασκιού, που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του πλημμυρίζουμε με οχετούς ύβρεων, απειλών, ασημαντολογιών, χυδαιοτήτων; 
     Κατά τ' άλλα;
     Κατά τ' άλλα η κυβέρνηση Σαμαράκογλου και Σία χρησιμοποιεί τον ντόρο για τις προανακριτικές, και το ''καθάρισμα'' της βίλλας Αμαλία, για να θολώσει τα μάτια του κόσμου και να μην βλέπουμε τα πραγματικά σημαντικά που κυοφορούνται.
     Και τα σημαντικά είναι ότι σκοπεύεται να αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, και το πρόβλημα του ονόματος πρέπει να λυθεί άρον-άρον. Τώρα που μας βρήκαν στα τέσσερα, πλακώσαν κι οι γείτονες να πηδήξουν.
      Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους γείτονες, εξ ανατολών. Θα δείτε το καλοκαίρι στις μεγαλύτερες τουριστικές μαρίνες να κυματίζει η ημισέληνος και θα σας φύγει η ούγια!  Και δεν είναι υπερβολή. Οι τουρκικές εταιρείες που αγοράζουν συνεχώς ελληνικές μαρίνες, έχουν δικαίωμα μαζί με την εταιρική σημαία να αναρτήσουν και σημαία της χώρας τους! Λέτε να μην το κάνουν
     Θα το κάνουν. Διότι αυτοί δεν έχουν τα ηλίθια συμπλέγματα περί ''εθνικισμών'', και άλλων τέτοιων νεοταξικών εφευρημάτων. Δεν ντρέπονται όπως εμείς να ανεβάσουν την σημαία τους στο μπαλκόνι, στην δουλειά, στο αυτοκίνητο, παντού. Μόνον εμείς είμαστε ''υπεράνω''. Τρομάρα μας!
     Δυστυχώς τέτοιοι είμαστε και σε τέτοιους βρίσκει και τα κάνει ο κάθε Μπένυ.
     Λάμπεις Μπένυ μου. Σαν φωσφορίζον προφυλακτικό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου