Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

     Πολιτικός της χρονιάς, λέει, για την Ευρώπη ο πρωθυπουργός μας!
     Πάλι καινούργιο συκώτι απ' τα γέλια κάναμε. Α, το ξέχασα. Και νομπελίστας ειρήνης επίσης μαζί με τους άλλους ευρωπαίους ηγέτες! Έλεος πιά θα πάθουμε τίποτα..
     Αμ, ο Ηλίθιος που τον κάνανε καθηγητή στο Χάρβαρντ; Και μεις νομίζαμε ότι ήταν σοβαρό πανεπιστήμιο. Πέρισυ τον είχαν βραβεύσει επίσης κάτι οικολόγοι, λέει, για την αντικαπνιστική του δράση: Θυμάστε; Πού είχε κόψει το κάπνισμα στους έλληνες, και κανείς πιά δεν καπνίζει σε κλειστούς χώρους; Άει στο καλό, το θυμήθηκα και μου βγήκε το μελομακάρονο απ' την μύτη..
     Και  η Αννούλα του φωτοτυπικού θα γίνει λέει επίσης συνάδελφος καθηγήτρια του Ηλίθιου στο ίδιο πανεπιστήμιο! Και ο Παύλος ο πρώην τουρίστας του Τουρισμού, αναπληρωτής καθηγητής του!
     Επίσης ο Κλάψας της Υγείας θα κάνει, (έκανε;) καινούργιο κόμμα για να σαρώσει τα αδέσποτα του πρώην εκσυγχρονιστο-σοσιαλισμού!
     Έλεος λέμε ρε!  Άνθρωποι είμαστε. Πόσο θ' αντέξουμε; Θα πλαντάξουμε απ' το γέλιο.
     Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση:
     Ή μας λυπούνται και προσπαθούν να μας απαλύνουν τον πόνο, διασκεδάζοντάς μας, ή έχουν βαλθεί επί τούτου να μας ψοφήσουν απ' τα γέλια. Κάτι σαν ευθανασία προκειμένου να γλυτώσουμε από αυτά που θα μας βρούν στην συνέχεια.
     Το θέμα είναι ότι γελάς μία, γελάς δύο, μετά όμως γυρίζει το μάτι σου απ' την κοροϊδία, τα ''παίρνεις'' άσχημα, και το γέλιο γυρίζει ανάποδα..
     Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσει το μάπετ-σόου, να σταματήσουν να προκαλούν, να δείξουν έστω και ψεύτικη συντριβή για όσα δεινά προκάλεσαν και εξακολουθούν να προκαλούν.
     Αλλοιώς, τα γέλια τα δικά μας θα βγουν ξυνά γι αυτούς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου